© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Når bør jeg velge et kredittkort?
Hvis du har behov for å låne penger, så finnes det i hovedsak to muligheter for deg. Du kan velge å handle på kreditt, ved å bruke et kredittkort.

Men du kan også søke om et forbrukslån i banken, noe som heller ikke er en dårlig løsning.

Akkurat hva som passer best for deg vil avhenge av hva du skal bruke pengene til, noe vi skal forklare nærmere i denne artikkelen.

Da velger du kredittkort
Kredittkort har ofte en ganske høy rente, men har samtidig en rentefri periode som ofte er så lang som 50 dager eller mer.

Hvis du bruker kortet på riktig måte, og med det mener vi at du betaler tilbake utnyttet kreditt før disse dagene er omme, så kan låne så mye penger du vil (og maks 100 000) uten at det koster deg en eneste krone ekstra.

Men det er altså bare gunstig hvis du gjør som nevnt ovenfor, for hvis du overskrider rentefritaket, vil en rente på kanskje 35 prosent begynne å løpe, noe som fort blir kostbart.

Et forbrukslån vil lønne seg dersom situasjonen blir slik. Da vil renten begynne å løpe fra det sekundet du får pengene, men til gjengjeld så vil den være kanskje tre ganger så lav.

Slike lån anbefaler vi når man har tenkt til å nedbetale gjelden over tid, for da kan man spare mange tusen kroner i forhold til å velge et kredittkort.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook