© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Vil du ha et amerikansk kredittkort?
American Express er et kredittkort som har vært eksklusivt for amerikanske borgere, og som norske kunder har siklet etter lenge. Slik er det ikke nå lengre, da man kan søke om dette kredittkortet fra nesten alle verdens knirker og knoker.

Forskjellene på et slikt kort og et vanlig, norsk kredittkort er ikke veldig omfattende, men det kan inkludere ulike bonusprogrammer og rabatter.

Mange velger å skaffe seg et American Express rett og slett fordi det ser kult ut, mens andre gjør det på grunn av visse avtaler. For eksempel har flyselskapet SAS et samarbeid med det nevnte kredittkortet, som gjør det svært gunstig å eie et slikt et dersom du flyr ofte med selskapet.

Da kan man spare penger på flyreiser, samtidig som man får tilgang til eksklusiviteter som lounge på flyplasser og så videre.

Søkekriteriene for American Express er som regel de samme som for et hvilket som helst annet norsk kredittkort, og de fleste slike kort har 18årsgrense.

Hvis du reiser mye til USA kan det også være fordelaktig å ha et slikt kort, ettersom det i kortets hjemland kan være mange bonuser og fordeler å dra nytte av når man først befinner seg "over there".

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Vil du ha et amerikansk kredittkort?